Първоначално публикувано от pablo_pz
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки, свързани с АР 164
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Tempras Покажи съобщениеСвързвали сме го, ама трябват малко повече опити за свързване. Пробва ли и двете еку-та от програмата?Fiat Tipo`93г - EX
Alfa Romeo 164 2.0 8v Super `95-Gas Injection
Comment
-
Първоначално публикувано от pablo_pz Покажи съобщениеПробвах ги и резултат е един и същ,няма връзка с ЕКУ-то.Мерси за насоките все пак на отзовалите се,може би има яд и с кабела,щото и други 8 клапанови не чете.
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеАко ти трябва кабел за проба мога да ти дам моя. Возя си го винаги в колата.Fiat Tipo`93г - EX
Alfa Romeo 164 2.0 8v Super `95-Gas Injection
Comment
-
Колеги останаха ми части които продавам на символични цени:
1-радиатор с перка за тд.
2-лупови фарове
3-феислифтови брони и лаистни
4-макферсони от 3.0
5-скудета
6-климатик
7-нафтова помпа за 117к.с. и др.Last edited by Boby; d.m.y г., 16:31.155 2.0 16v 150hp SuperАлфа Ромео 33 със сърце от 145-1.7 16v ,33-1.7 16v Imola, 33-1.7 8v, ex33-1.8тд
146 1.9 jtd fl
Comment
-
Alfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
-
Знам, че е Алфа 164 форум, но като собственик на въпросната кола и на още една италианка реших да споделя за проблема и решението на другата кола (проблема е изцяло италиански - електрото), същото нещо може да се приложи и в Alfa-та с пълна сила. Преди около година километража (по-скоро таблото) почна да издава багажа, правих струвах и все нещо се скапваше по него
и се стигна до там да взема кардинални мерки за отстраняване на проблема
...... още не е довършено и съм отворен към всякакви съвети и идеи.
Alfa Romeo 164 2.0 TS Super
sigpic
Comment
-
Ти си брутален тип. Каквото и да кажа за теб ще е малко. Нямам думи. Объркал си форума много сериозно, това постижение не е нито за този, нито за фиат форума.
1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon
Comment
-
-
Първоначално публикувано от mitaka_cs Покажи съобщениеМен ме кефи. Уредите са си италиански лиценз 1:1 ладови.
По темата - алфов волан.
Чавдаре, идея - има място за още. Волтметър от лада 5-ца е като маслото, водата и другите на диаметър.
+ часовник от 03/06Alfa Romeo 164 2.0 TS Super
sigpic
Comment
-
Имам малък проблем с управлението на климатроника .... въпроса ми е ... ако сменя панела и новия естествено е читав, всичко ли, ще бъде OK (има ли нещо друго което да управлява климатроника)?
...... понякога работи, понякога не работи, понякога работят само определени бутони ... +-са работи --са не.
Last edited by Чавдар; d.m.y г., 12:01.Alfa Romeo 164 2.0 TS Super
sigpic
Comment
Comment